ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορείτε να  επιστρέψετε το προϊόν ή να το αλλάξετε με ίδιο ή άλλο (αλλαγή π.χ. νούμερο) που αγοράσατε από εμάς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας. Από τη στιγμή που λάβαμε το αίτημα σας για επιστροφή ή αλλαγή και αφού πληρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω, θα αλλάξουμε το προϊόν που αγοράσατε ή θα σας επιστρέψουμε εντός 14 εργάσιμων ημερών όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς. 

Τα προς επιστροφή ή  αλλαγή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σας ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα σε σφραγισμένο δέμα.

Το κατάστημά μας αναλαμβάνει τα έξοδα της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας, εάν η επιστροφή ή αλλαγή οφείλεται σε ελαττωματικό προϊόν ή σε λάθος κατά τη διαδικασία της αποστολής και εφόσον η επιστροφή γίνει με την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε. Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά εσάς και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εταιρεία, το βάρος του δέματος κλπ.

 

Όσον αφορά την επιστροφή προϊόντος και χρημάτων ή την αλλαγή προϊόντος, η διαδικασία επιστροφής ή αλλαγής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής ή αλλαγής όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ), μετά από έλεγχο από το προσωπικό μας, η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει (π.χ. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σας, ενώ εάν έχετε πληρώσει με μετρητά ή αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που έχετε δηλώσει κλπ). Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δέκα τεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε  κάποιο προϊόν θα πρέπει υποχρεωτικά να επικοινωνήσετε με το gioupikids.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2491025614 είτε μέσω email στο  info@gioupikids.gr .

Προϋποθέσεις επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων:

 • Αίτηση για επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος μας.
 • Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια / ετικέτες) από  τα προϊόντα. 
 • Να λάβουμε  αντίγραφο ή την πρωτότυπη  απόδειξη της αγοράς του προϊόντος, σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου  να λάβουμε  αντίγραφο ή το πρωτότυπο τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής.
 • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί (πέραν του δοκιμαστικού λόγου) και αλλοιωθεί τα προϊόντα και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς κάποιο ελάττωμα. 

Εφόσον λοιπόν δεν συντρέχουν οι προαναφερόμενες προϋποθέσεις το gioupikids.gr διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους και να μην επιστρέψει τα χρήματα.

 

Διαδικασία Επιστροφής ή Αλλαγής

i)  Σε περίπτωση που η επιστροφή ή η αλλαγή οφείλεται σε ελαττωματικό προϊόν ή σε λάθος κατά τη διαδικασία της αποστολής ακολουθούνται τα παρακάτω βήματα:

 • Επικοινωνείτε με το gioupikids.gr
 • Χρησιμοποιείστε τη συσκευασία με την οποία σας είχαμε στείλει αρχικά τα προϊόντα ή κάποια παρόμοια συσκευασία προκειμένου να συσκευάσετε καλά το προϊόν, για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα κατά την επιστροφή τους. Η εν λόγω συσκευασία πρέπει να περιέχει την απόδειξη της αγοράς ή αντίγραφό της καθώς και συμπληρωμένο το έντυπο επιστροφής. Σε περίπτωση που αρχικά εκδόθηκε τιμολόγιο, θα πρέπει να περιέχει το εν λόγω τιμολόγιο ή αντίγραφο του και να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής.
 • Στη συνέχεια στέλνετε το πακέτο με τα προϊόντα χρησιμοποιώντας τη συνεργαζόμενη με το κατάστημά μας courier και με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία courier ή το ταχυδρομείο επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής.
 • Εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής ή αλλαγής και μετά από έλεγχο από το προσωπικό μας, προχωρούμε σε επιστροφή των χρημάτων ή στην αλλαγή των προϊόντων  εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση σας επιστρέφουμε  τα προϊόντα και τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

ii) Σε περίπτωση που η επιστροφή ή η αλλαγή δεν οφείλεται σε ελαττωματικό προϊόν ή σε λάθος κατά τη διαδικασία της αποστολής ακολουθείται τα παρακάτω βήματα:

 • Επικοινωνείτε με το κατάστημα μας gioupikids.gr
 • Χρησιμοποιείστε τη συσκευασία με την οποία σας είχαμε στείλει αρχικά τα προϊόντα ή κάποια παρόμοια προκειμένου να συσκευάσετε καλά το προϊόν προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα κατά την επιστροφή. Η εν λόγω συσκευασία πρέπει να περιέχει την απόδειξη της αγοράς ή αντίγραφό της καθώς και συμπληρωμένο το έντυπο επιστροφής. Σε περίπτωση που αρχικά εκδόθηκε τιμολόγιο, θα πρέπει να περιέχει το εν λόγω τιμολόγιο ή αντίγραφο του και να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής.
 • Στη συνέχεια στέλνετε το πακέτο χρησιμοποιώντας κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών ή ταχυδρομείο με τα έξοδα αποστολής να βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
 • Εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής ή αλλαγής και μετά από έλεγχο από το προσωπικό μας, προχωρούμε σε επιστροφή των χρημάτων σας ή στην αλλαγή των προϊόντων εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση σας επιστρέφουμε τα προϊόντα και τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εσάς.

Εάν μετά την αποδοχή της επιστροφής το ποσό της αρχικής παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 40,00, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας αφού χρεωθούν τα σχετικά έξοδα αποστολής.

iii) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φέρετε τα προϊόντα προς επιστροφή ή αλλαγή στο φυσικό μας κατάστημα:

 • Επικοινωνείτε με το κατάστημα μας gioupikids.gr
 • Μας φέρνετε τα προϊόντα προς επιστροφή μαζί με την απόδειξη αγοράς εντός του ωραρίου λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος. Σε περίπτωση που αρχικά εκδόθηκε τιμολόγιο, θα πρέπει τα προϊόντα να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής.
 • Εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής ή αλλαγής και μετά από έλεγχο από το προσωπικό μας, προχωρούμε σε επιστροφή των χρημάτων σας ή στην αλλαγή των προϊόντων εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση σας επιστρέφουμε τα προϊόντα. 

 

 Οι παρακάτω κατηγορίες μη ελαττωματικών προϊόντων δεν επιστρέφονται:

 • Εσώρουχα
 • Κάλτσες / Καλσόν
 • Κολάν
 • Μαγιό
 • Προϊόντα Προσφορών

 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς  επιστροφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας gioupikids.gr είναι Λαμίας 8, Φάρσαλα, Τ.Κ. 40300.